WEBINAR 26 MEI 2021

In het webinar, dat de Duitse ambassade i.s.m. de Universiteit van Utrecht en het Genootschap Nederland-Duitsland was georganiseerd, ben ik bevraagd over de naooorlogse geschiedenis van Duitsland in Europa en over de te verwachten koers die Duitsland na het vertrek van Merkel in Europa gaat varen.
Als je het webinar wilt bekijken, klik dan op youtu.be/aI_xxU8Gzqc

GESPREK LITERATURHAUS

Op 23 april ji. heb ik met het Literaturhaus/Deutsche Bibliothek een gesprek gevoerd over mijn boem "Twee eeuwem Duitse Europapolitiek". Het gesprek, dat in het duits is, kan  worden gevolgd door op youtu.be/X8QlbC8F6pU. te clicken.

BOEKBESPREKING

Emeritus Hoogleraar Politicologie Rinus van Schendelen heeft een boekbespreking aan 'Twee eeuwen Duitse Europapolitiek"gewijd. Naar zijn oordeel ben ik er goed in geslaagd het ingewikkelde verhaal van de Duitse geschiedenis verhelderend te vertellen. Als je zijn volledige beschouwing wilt lezen, ga dan naar Blog in het menu.


ARTIKEL IN GOUDSCHE POST

In oktober 2020 ben ik door de Goudsche Post over mijn boek Twee eeuwen Duitse Europapolitiek geinterviewd. Clik op onderstaande link om het artikel te lezen.


Artikel volkskrant.nl

Lees mijn artikel "Onder de anti-coronavlag probeert rechtsbuiten in Duitsland winst te boeken".


GESLAAGDE BOEKPRESENTATIE 4 OKTOBER 2020

Mede dankzij Onno van Dobbenburgh, die mij over mijn boek interviewde, kijk ik met tevredenheid en voldoening terug op mijn boekpresentatie bij Boekhandel Verkaaik in Gouda. Ik dank iedereen voor hun lovende reacties en positieve commentaren.

INFORMATIE

Henk Letschert is de auteur van het
boek. De inhoud ervan is gebaseerd op zijn lange beroepservaring in Europa, de vele (familie)contacten die hij in Duitsland heeft én op grondige studie van een grote hoeveelheid literatuur.


Contact

Henk Letschert

Gandhiweg 7
2807RE Gouda
Nederland/Niederlande